Vacature: verpleegkundig specialist Nieren

10 mei 2019

Je bent verpleegkundig specialist en je wilt werken in een ziekenhuis met een belangrijke regionale functie binnen het specialisme urologie. Een centrum waar behandeling van nierkanker een speerpunt is en Valuebased Healthcare-projecten bijdragen aan verbetering van de uitkomsten van onze zorg. De Vakgroep Urologie en de Polikliniek Urologie van het St. Antonius Ziekenhuis hebben een interessante baan voor jou.

Functie-inhoud

Als verpleegkundig specialist nieren verleen je hoogcomplexe, multi- en interdisciplinaire zorg aan onze urologische patiënten. Als casemanager ga je je in het bijzonder richten op patiënten met nieraandoeningen en zorg je voor adequate afstemming en integratie met alle disciplines in de zorgketen. Je bent een belangrijke schakel tussen patiënt, naasten en medische specialisten bij het geven van voorlichting over diagnostiek en behandeling. Je adviseert ten aanzien van de (poli)klinische behandeling van patiënten. Je levert een bijdrage aan kwaliteit verbetertrajecten en je ontwikkelt protocollen en richtlijnen. Tevens participeer je in innovaties en samenwerkingsverbanden en verricht je praktijkgericht en weterschappelijk onderzoek. Hiermee draag je bij aan de verbetering van de patiëntenzorg en aan de deskundigheidsbevordering onder verpleegkundigen en andere hulpverleners. In deze functie maak je deel uit van het multidisciplinaire team. Je werkt zelfstandig en hebt daarbij je eigen vakinhoudelijk verantwoordelijkheid. Je werkt samen in een team met andere verpleegkundig specialisten (in opleiding) en met de urologen, arts-assistenten en de overige disciplines binnen de afdelingen. Kortom, wij bieden je een veelzijdige en gevarieerde baan met de mogelijkheid om, naast het participeren in de medische zorg, bij te dragen aan de verdere ontwikkelingen binnen de urologie.

Functie-eisen

• Je beschikt over een diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP)
• Je bent BIG geregistreerd;
• Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de urologie of aanverwante specialismen.

Als verpleegkundig specialist benader je onze nierpatiënten op een tactvolle en geduldige manier. Je kunt je goed inleven in hun situatie en je hebt het vermogen om hen te motiveren, stimuleren en overtuigen. Met jouw empathisch vermogen, uitstekende sociale vaardigheden, zorgvuldigheid en enthousiasme weet je het vertrouwen van de patiënt te wekken. Je werkt zelfstandig en hebt jouw eigen vakinhoudelijke verantwoordelijkheid. Al jouw kennis en ervaring zet je moeiteloos om in excellente zorg voor deze patiëntengroep.

De organisatie

De Maatschap
De Maatschap Urologen voor U bestaat uit 13 urologen die werkzaam zijn op de verschillende locaties van het St. Antonius Ziekenhuis en het Diakonessenhuis. De missie van Urologen voor U is het leveren en ontwikkelen van goede zorg in de volle breedte van de urologie en excellente zorg op onze speerpunten. Binnen de ziekenhuizen waar wij werkzaam zijn worden concentratie en differentiatie in hoge mate toegepast. In het St. Antonius Ziekenhuis vormen de oncologische behandelingen de speerpunten. De maatschap beschikt over een opleidingsbevoegdheid in het cluster Utrecht en heeft grote ambities op wetenschappelijk gebied. Meer informatie: www.urologenvooru.nl.

De afdeling
De polikliniek Urologie is een drukke en goed georganiseerde polikliniek. Professionaliteit, samenwerking en functiedifferentiatie zijn zeer belangrijke componenten die bijdragen aan de kwalitatief goede zorg die wordt geleverd. De behandeling van nierkanker is één van de speerpunten van de urologie in het St. Antonius Ziekenhuis. We behoren bij de zorgaanbieders die de meeste nieuwe patiënten zien en de meeste behandelingen uitvoeren op dit gebied. Daarvoor beschikken we onder andere over de modernste versie van de DaVinci-robot. We investeren voortdurend om bij de top te blijven horen. Zo zijn we met een Valuebased Healthcare-project gestart om daarmee blijvend te investeren in de kwaliteit, waarden en uitkomsten van de zorg van de zorg die wij bieden. Ook andere voorkomende ziekten aan de nier behoren tot het werkgebied van de urologie en bieden diverse mogelijkheden voor de verpleegkundig specialist.

Arbeidsvoorwaarden

• We bieden je een uitdagende baan in een van de meest vooraanstaande hartbehandelcentra van Nederland.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in FWG 60, maximaal € 4.466,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je ervaring.
• Wij bieden daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarde, een dertiende maand en een uitgebreid pakket aan keuzemogelijkheden zoals fietsregeling, bring your own device-regeling etc.
• Veel mogelijkheden voor individuele loopbaanbegeleiding en opleidingen.

Contactinformatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Antoinette Brandwijk, manager maatschap Urologen voor U, T 088-3202566.

← Terug