Urology Week 2017

Activiteiten in Urology Week 2017
De Europese Urologenassociatie organiseert ook dit jaar weer een “Urology Week” in de laatste week van september. Wij willen deze week weer gebruiken om een aantal van onze urologische activiteiten onder de aandacht te brengen!

  • Op 26 september wordt er in het St. Antonius Ziekenhuis een informatieavond georganiseerd voor patiënten die een operatie hebben ondergaan aan hun prostaatkanker. Deze avond is enkel voor genodigden.
  • Op 27 september staat er tussen de middag een stand in het Diakonessenhuis. Thema is ‘plast u nog over de sloot?’. U kunt dit ter plaatse laten testen. Verder zijn er mensen te spreken die zich bezig houden met de uitvoering van de urologische behandelingen. Iedereen is hier van harte welkom!
  • Op 28 september wordt er samen met het Antonius Onderzoeksfonds een bijeenkomst georganiseerd waarin twee grote urologische onderzoeken die binnen de maatschap worden uitgevoerd gepresenteerd worden. Deze onderzoeken kunnen voor grote veranderingen in de behandeling van prostaatkanker zorgen. Maar de uitvoering kost veel geld en u kunt ons daarbij helpen. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het St. Antonius Ziekenhuis en is toegankelijk voor iedereen.  Graag aanmelden via de inschrijfmodule van het Onderzoeksfonds.UW17_logo compact
← Terug