K.W.H. Gisolf (Karel)

Opleiding

De heer Gisolf studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en legde in 1987 het artsenexamen af. Hij specialiseerde zich tot uroloog in het hedendaagse Jeroen Bosch Ziekenhuis (opleider: dr. W. Hoekstra) en het toenmalige Academisch Ziekenhuis Utrecht (opleider: prof. T.A. Boon. Sinds 1999 is de heer Gisolf geregistreerd als uroloog.

Loopbaan

Vanaf 1 januari 1999 is de heer Gisolf werkzaam geweest als fellow in AZU met als aandachtsgebied urologische problematiek bij dwarsleasiepatiƫnten (samen met Van Asbeck, revalidatiearts).
Sinds april 2000 is de heer Gisolf toegetreden als maat in het Mesos Medisch Centrum. In 2005 is de maatschap gefuseerd met de maatschap uit het St. Antonius Ziekenhuis. In 2009 vormde deze maatschap samen met de maatschap uit het Diakonessenhuis de Urologen Vennootschap Centraal Nederland, tegenwoordig maatschap Urologen voor U.

De heer Gisolf is vooral werkzaam in het St. Antonius Ziekenhuis.

Publicaties

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=%22Gisolf%20KW%22%5BAuthor%5D

Aandachtsgebieden

Naast ruime ervaring met de algemene urologische chirurgie heeft dhr. Gisolf als aandachtsgebied de grote conventionele urologische chirurgie. De heer Gisolf heeft een ruime ervaring met het opereren van niertumoren met cavaingroei, samen met de vaatchirurgen en eventueel de thoraxchirurgen.< Terug

K.W.H. Gisolf
K.W.H. Gisolf