Mannenkliniek in St. Antonius Ziekenhuis

Mei 2018

De mannenkliniek St Antonius ziekenhuis maakt deel uit van de polikliniek Urologie. De mannenkliniek is gevestigd op de locatie Woerden en Nieuwegein. Hier kunt u terecht als u last heeft van seksuele klachten eventueel gecombineerd met plasklachten, sterilisatie en vruchtbaarheidsproblemen. De spreekuren zijn gepland op de locatie Woerden en Nieuwegein.

Wie gaan er naar het spreekuur?
Mannen met seksuele klachten zoals erectiestoornis eventueel gecombineerd met plasklachten, klachten die samenhangen met het mannelijke geslachtshormoon, vroegtijdig klaarkomen, kromstand van de penis, vruchtbaarheidsproblemen of hersteloperatie na sterilisatie.
We richten ons op het voorkomen en behandelen van klachten en het opsporen van risicofactoren voor andere aandoeningen zoals hart- en vaatziekten. Deze hangen vaak samen met erectiestoornis en andere urologische aandoeningen. Om u deskundig en efficiƫnt te kunnen helpen maken de specialisten gebruik van moderne onderzoeks- en behandelmethoden.

Wat zijn seksuele klachten?
Mensen worden ouder, blijven vaak langer sociaal actief en er is behoefte aan vitaliteit tot op hoge leeftijd, ook op seksueel gebied. Ook op jonge leeftijd kunnen seksuele klachten ontstaan. U zit dan niet te wachten op seksuele klachten zoals:

  • Erectiestoornissen
  • Verminderde zin in seks
  • Vroegtijdige zaadlozing
  • Geen orgasme kunnen krijgen
  • Verkromming van de penis (ziekte van Peyronie)
  • Vruchtbaarheidsproblemen

Als u deze klachten bemerkt kunt u zich door de huisarts laten verwijzen naar de mannenkliniek.

Dr. J.J.H. Beck, uroloog en medisch seksuoloog, Mw. J.P. Verkerk-Geelhoed MScN, verpleegkundig specialist i.o. en dr. L.J. de Boer medisch seksuoloog zijn betrokken bij de mannenkliniek. U kunt hen tegenkomen bij uw bezoek aan de mannenkliniek.
U kunt een afspraak maken nadat u bent doorverwezen door uw huisarts.

← Terug