Jeannette Verkerk gediplomeerd verpleegkundig specialist

Jeannette Verkerk-Geelhoed behaalt diploma VS

Jeannette Verkerk-Geelhoed

 

Afgelopen 5 september behaalde Jeannette Verkerk- Geelhoed het diploma van haar opleiding MANP (Master Advanced Nursing Practice). Hiermee is ze de eerste gediplomeerde Verpleegkundig Specialist binnen Urologie.

Jeannette heeft zich binnen de Urologie gespecialiseerd in Andrologie (mannenziekten) zoals erectiestoornissen, Peyronie, hormoon stoornissen, fertiliteit, LUTS etc.

De functie Verpleegkundig specialist combineert hoog complexe verpleegkundige zorg en laag complexe geprotocolleerde medische zorg. Dit betekent dat Jeannette zelfstandig begeleiding van patiƫnten op de polikliniek doet die een zorgvraag hebben op het gebied van mannenzorg, zoals het stellen van de diagnose en het inzetten van de behandeling.

Naast haar functie als Verpleegkundig Specialist in ons ziekenhuis is Jeannette voorzitter van de V&VN Urologie verpleegkundigen en bestuurslid van de (EAUN) European Association for Urology Nurses. De EAUN organiseert jaarlijks een 3-daags congres, Jeannette is voorzitter van het scientific committee dat het programma maakt voor dit congres. Volgend jaar vindt dit plaats in Amsterdam.

Wij feliciteren Jeannette met het behalen van haar diploma en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie/rol.

← Terug