Film zorgketen prostaatkanker

13 juli 2020

Film over prostaatkankerzorg bereidt patiënt voor op zorgtraject St. Antonius Ziekenhuis

Overzicht met gezichten van alle zorgverleners de aan de film meewerkten
Aan de film werkten veel zorgverleners van de zorgketen prostaatkanker mee

 

Vanuit de zorgketen prostaatkanker is het initiatief ontstaan om een film te maken, die het complete zorgtraject bij prostaatkanker in beeld brengt. De film laat de 4 fases zien die een patiënt doorloopt bij (verdenking van) prostaatkanker: verwijzing, onderzoek & diagnose, behandeling en nazorg. 

De film heeft als doel om patiënten voor te bereiden op het zorgproces en zo al veel vragen en eventuele onzekerheden weg te nemen. Ook is de film interessant voor alle medewerkers die betrokken zijn bij de zorgketen prostaatkanker. Het geeft een goed beeld van wat een patiënt meemaakt gedurende het hele proces.

De film is in zijn geheel te bekijken, maar ook kun je iedere fase afzonderlijk bekijken, doordat de film interactief is. Er werkten veel zorgverleners uit het ziekenhuis aan mee en daarnaast ook een huisarts en de Prostaatkankerstichting.

Tijdens de kick off van de zorgketen prostaatkanker op 18 februari jl. is er al een preview geweest van de film. Helaas is de echte ‘release’ van de film door de coronacrisis vertraagd. Maar nu is de zorgketenfilm dan toch echt te bekijken voor iedereen!

Bekijk hier de film ‘Prostaatkankerzorg in het St. Antonius Ziekenhuis’

← Terug